Skip to content
Home / Χρησιμοποιώντας τα ιστολόγια ένα καλό και ενθουσιώδες amunra 7 το νεότερο Purdue OWL Purdue University

Χρησιμοποιώντας τα ιστολόγια ένα καλό και ενθουσιώδες amunra 7 το νεότερο Purdue OWL Purdue University

Αλλά όταν λέτε, “Το νέο κατοικίδιο είναι ένα τριχωτό ζώο”, τα άτομα θα γνωρίζουν ότι μιλάτε επίσης για γατάκια, ενώ το είδος α (μοναδική κατηγορία). Ιδιαίτερα στα δυτικά αγγλικά, το “the” χρησιμοποιείται για να μοιραστεί ένα συγκεκριμένο άτομο, σύνολο ή θέμα. Χρησιμοποιείτε το φρέσκο ​​στην αρχή ενός εξαιρετικού ουσιαστικού όρου, ώστε να μπορείτε να αναφερθείτε σε κάποιον ή κάτι που μπορεί να έχει δηλωθεί ή που είναι επί του παρόντος γνωστό στον νεότερο ακροατή αλλιώς αναγνώστη.

αγγλικός: amunra 7

Προσπαθήστε να εστιάσετε στους κανονισμούς για το είδος των αγγλικών που μελετάτε, αλλά μην σας ενδιαφέρουν υπερβολικά αυτές οι παραλλαγές. Ίσως μια από τις πιο σημαντικές ορολογίες για τις αγγλικές λέξεις έχει περίπου τρεις χαρακτήρες απολύτως τίποτα. Θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε τον ολοκαίνουργιο όρο με όρους όπως βουρκωμένος, τρομερός, νέος, ηλικιωμένος, αλλιώς άνεργος για να αναφέρετε σε οποιοδήποτε ή σε όλα τα άτομα ενός συγκεκριμένου τύπου. Το νέο μπορεί να χρησιμοποιηθεί με μη μετρημένα ουσιαστικά ή η ανάρτηση ιστολογίου θα παραλειφθεί εντελώς. Δανεισμένο από τα αγγλικά το φρέσκο, και αυτό ακούγεται ακριβώς σαν σερβοκροατικό da. Ή θα μπορούσατε να πείτε, «Θα περιλάμβανα μια βόλτα, παρακαλώ». Επίσης, δεν θα ζητήσετε ένα συγκεκριμένο φλιτζάνι καφέ – θα το κάνει κάποιος να καθίσει αλλού.

Ξεκινήστε να ανακαλύπτετε λέξεις για ανθρώπους εδώ:

Ίσως δεν είναι «ανθρωπομορφισμός» διαφορετικά «jejune» ή μία από αυτές τις λέξεις που θα θέλατε να έχουν τα λεξικά. Ωστόσο, οι προμηθευτές λεξικών έχουν καθήκον να προσδιορίζουν όλες τις λέξεις που κάποιος εξερευνά, όχι μόνο τις νέες ελκυστικές τους, και τακτικά η πιο βασική ορολογία μετατρέπεται στην πιο απαιτητική από αυτές, ώστε να μπορείτε να εξηγήσετε. Η αρχική φωνή που ακούτε με λίγα λόγια που ξεκινάτε με ένα «h» θα είναι ένας εξαιρετικός ήχος φωνήεντος.

amunra 7

Μην λες, τέτοιο, «το θέμα των νεότερων ανέργων». Χρησιμοποιείτε το ολοκαίνουργιο που έχει ένα amunra 7 ουσιαστικό για να αναφέρεται σε κάτι από το οποίο σίγουρα υπάρχει.Μπορείτε να συμπεριλάβετε μια καλή προθετική δήλωση ή ένα μέλος της οικογενειακής κατάστασης όποτε θέλετε να σας πείτε για ποιο άτομο ή για ποιο πράγμα μιλάτε.

Συμπεριλαμβανομένου, δεν θα λέγατε, «τη φρέσκια Γερμανία», «την ολοκαίνουργια Κροατία» αλλιώς «την ολοκαίνουργια την Ιαπωνική.Ωστόσο, μπορείτε να βρείτε προϋποθέσεις (συμβουλή να μην τηρείτε τους κανονισμούς). Τα μόνα πραγματικά ικανοποιητικά στοιχεία της διεύθυνσης email λαμβάνονται, ίσως όχι μέσα σε έναν έντονο επεξηγηματικό ορισμό, σε λίστες από περιπτώσεις όπου χρησιμοποιείται το ολοκαίνουργιο. Για παράδειγμα, ένα απόθεμα είναι ακριβώς αυτό που είναι, στην πραγματικότητα, για πολλούς που αναζητούν το νέο σχετικά με το λεξικό, κάτι που σπάνια διαχειρίζεται το εγχώριο σύστημα ήχου.

Το νόημα του Όρου σας Το νέο

Το σημείο ότι δεν προχωρούν πια ακριβώς πριν από τις λέξεις των ατόμων είναι επιπλέον μέρος της σημασίας τους. Θα μπορούσαμε να δηλώσουμε, περίπου, ότι «η» από τη φράση με την οποία συνδέεται αναφέρεται σε έναν συγκεκριμένο, μεμονωμένο στόχο. Όταν κάποιος λέει “Έχουμε το φρέσκο ​​μήλο”, σημαίνει ένα συγκεκριμένο μήλο, όχι μόνο “ένα μήλο” – ένα παλιό μήλο, αλλιώς “μήλα” γενικά. Μπορείτε επίσης να ελέγξετε έξω και να δώσετε προσοχή στο να κατέχετε το “the” μέσα στο πραγματικό αγγλικό βίντεο. Στο πρόγραμμα εκμάθησης λέξεων FluentU, συμπεριλαμβανομένης της αναζήτησης «the» στο λεξικό βίντεο για να δείτε τις ταινίες που τις χρησιμοποιούν. Επομένως, σε αντίθεση με την τροποποίηση του κειμένου από μόνα τους, τα αγγλικά χρησιμοποιούν περιεχόμενο με τίτλο ορολογίας για να εκφράσουν ορισμένους ορισμούς.

amunra 7

Τι είναι το “α” και το “an” είναι μεγάλα ιστολόγια, καθώς επίσης μιλούν πάντα για θέματα που δεν είναι σίγουρα. Ο ορισμός του “το” είναι στην πραγματικότητα μια συγκεκριμένη ανάρτηση που μπορεί πάντα να αναφέρει συγκεκριμένα κάτι. Τα αγγλικά συνήθως δεν παίζουν με το “the” με τις ετικέτες χωρών.

Ωστόσο, δεν παίζω με το “το” να βλέπει κανένα σε αυτή τη φράση. Το “to function” ή “to school” σχεδόν ακούγεται σαν ρήματα μέσα στις παραλλαγές του αορίστου (πρώιμες, αμετάβλητες). Ας δούμε μερικά παραδείγματα και ίσως σας καθοδήγηση (γενική νομοθεσία) που θα σας βοηθήσουν να ανακαλύψετε πότε πρέπει να διασκεδάζετε με το “the” στα αγγλικά.

Welcome to Thao Dien